Praktijk Levensvisie             
Counseling & Coaching

Astrologisch Counseling consult

In een counseling gesprek begeleid ik je door middel van vragen naar de kern van een gevoel of situatie en belichten we dit door te bespreken of uit te tekenen. Er zijn verschillende methoden en manieren om verder en dieper te komen en bij de kern uit te komen.

Counseling aan de hand van een astrologisch consult gaat dieper in op thema's in je leven die op dit moment spelen. Je geeft hierin zelf aan waar je het over wilt hebben. 

Hier voor zijn vaak meerdere sessies nodig. Een methode is het bespreken van thema's a.h.v. je persoonlijke geboortehoroscoop. Een horoscoop verhelderd je levenssituatie op het huidige moment. je kunt er zelfs actuele standen van planeten bij berekenen die processen in het hier en nu aangeven. 

Bijvoorbeeld het thema relaties; a.d.v. de astrologische gegevens kunnen we de specifieke eigenschappen van de dierenriemtekens en de planeet-standen bekijken. Het is een soort blauwdruk van eigenschappen die je bij de geboorte hebt meegekregen. Door hier specifiek vragen over te stellen kom je zelf tot conclusies en leer je zelf actie te ondernemen bij bijvoorbeeld bepaalde problemen op dit gebied.

Het gaat als het ware vanzelf. Ik begeleid je door de tekens en de thema's uit je horoscoop en tegelijkertijd houden we ons aan het thema of onderwerp waar je het over wilt hebben. Deze consulten kunnen veel achterliggende problematiek of patronen weergeven. 

Wat kost een astrologische counseling consult : 

Intake en 1e gesprek incl. horoscoop tekening. (1,5 uur bespreking); 85,00 euro

Vervolgsessies; 65 euro per uur.

Bij counseling en coaching met behulp van astrologische gegevens heb je vaak meerdere sessies nodig. Je kan intussen de tijd nemen om alles te laten bezinken. We maken een serie afspraken achter elkaar maar het is aan jouw om te bepalen hoe ver je door wilt gaan. Je krijgt bij alle sessies veel praktisch tips en informatie mee waar je mee aan de slag kan gaan.

Tijdens deze sessies kan je ook kiezen voor werken met beeldkaarten en of biografie, of het maken van een levenslijn e.d. 

Er zijn diverse methodes om verdieping in jezelf te krijgen. zie ook voor meer info de verschillende werkwijze.