Praktijk Levensvisie   
 

Welk consult past bij mij? 

Bij counseling en coachingsgesprekken kan een intake gesprek vooraf tot de mogelijkheden behoren. Counseling en coaching bestaan uit meerdere sessies.

Bij astrologische consulten is een intake niet nodig en maak ik van te voren met de opgegeven informatie een tekening van je persoonlijke geboortehoroscoop zodat deze bij het eerste gesprek besproken wordt. 

Consulten met beeldkaarten; Hierbij gaan we samen op zoek naar betekenis van de symboliek die voor jouw leven nu belangrijk is. 

Bij de heelbeelden laat ik je kennismaken met 5 kaarten die allen een specifieke betekenis hebben. Je kiest een van de kaarten uit voor het consult en hier gaan we dieper op de betekenis in nadat je de kaart op je hebt door laten werken. Deze kaarten zijn door mij persoonlijk ontworpen. Na afloop mag je de kaart mee naar huis nemen om verder op te focussen en je mind leeg te maken. Het zijn kaarten die je aandacht direct naar binnen doen gaan en waardoor je op snelle wijze diep in je proces kan komen.

Ook werk ik met diverse tarot kaart systemen en kunnen we samen hier mee werken om problematiek of vragen te verhelderen. Tarot is geen voorspelling maar een dieper inzicht in het onderliggende vaak onbewuste proces. door een beeldkaart te trekken en te duiden ga je hier automatisch mee aan de slag. Het is een heel werkzame tool om snel tot een diepere laag door te dringen.

Wil je graag eerst even kennismaken en of meer informatie;

 home@levensvisie.info