Praktijk Levensvisie   
 

Persoonlijke geboortehoroscoop en karakteranalyse 

Heb je vragen op het gebied van relaties, je loopbaan of wil je graag meer weten over je persoonlijke karakter en je ontwikkeling daarin. Heb je vragen over thema's als "wat hoort echt bij mijn karakter", Wat is mijn Ascendant en wat zegt dit over mijn houding in de buitenwereld?, welke mogelijkheden, talenten, karaktereigenschappen heb ik?"

Waarom komen bepaalde thema's of relatieproblemen, problemen op het werk met collega's steeds weer terug in mijn leven? "Welke talenten, mogelijkheden heb ik en wat kan ik daarmee in deze maatschappij?".

Werkervaring; Al meer dan 35 jaar geef ik astrologische consulten. Met name aan mensen die meer willen weten over diepere innerlijke lagen en eigenschappen en open staan voor een niet alledaags consult vinden de weg naar mijn praktijk. Ik ben member of the New Paradigm Astrology Cooperative. Hierdoor blijft mijn astrologische kennis altijd up to date. zie:  https://newparadigmastrology.com.

Tijdens het consult begeleid ik je door de tekens, de planeten en de vele kosmische aspecten die in je horoscoop staan. Zo krijg je een volledig plaatje van wie je bent, hoe je handelt, wat je talenten zijn, hoe je met relaties omgaat , je doel en levensmissie, over je beroepsleven. Ook karmische en bewustzijnspunten worden besproken. Wat verrijkt je leven, wat moet je loslaten om verder te komen. Ook je schaduwkant en dat wat je moet overwinnen om verder te komen.

Je verinnerlijkt als het ware al deze gegevens en beleeft hoe je zelf in elkaar zit. Je voelt je na het consult verrijkt met vele nieuwe inzichten. Ook kan je beter een keuze maken in je leven.

Alle tekens van de dierenriem en alle planeet standen te samen in je horoscoop worden bekeken en besproken, dus niet alleen je zonnestand, de ascendant of de stand van de maan. Een horoscoop is een complex van gegevens en alles wordt zorgvuldig bekeken en besproken. 

De werking van een persoonlijke geboortehoroscoop 

Op het moment dat je geboren wordt kom je onder invloed van de kosmische gegevens. De horoscoop is als het ware een blauwdruk van planeet-standen die je in je draagt. Deze invloeden vormen je karakterstructuur en bevatten thema's die je leven bepalen. Door deze kosmische gegevens juist te leren kennen kun je veel begrijpen van de manier waarop je bepaalde thema's in je leven tegenkomt. Zijn er problemen of loop je steeds tegen bepaalde patronen op dan kunnen we samen kijken hoe je daar het beste mee om kan leren gaan waardoor ze als het ware juist leert gebruiken en je de invloed ervan om kan keren.

Het beste is om een persoonlijke bespreking aan te gaan. het gesprek zelf is ook een ontmoeting met elkaar en door het afstemmen op elkaar kom je heel snel tot de essentie van je vragen. Ik kan je dan beter begeleiden en adviseren. 

Solaar; een jaarlijkse horoscoop met een overzicht aan jaarthema's

Een Solaar is een horoscoop die berekend word op het moment dat de zon terugkeert op je geboorte zon (de astrologische verjaardag). Deze extra horoscoop geeft een overzicht van de belangrijkste thema's voor het komende verjaardagsjaar. Een solaar bespreek ik in combinatie met de geboortehoroscoop.

Transits. dit zijn de actuele standen van de planeten t.o.v. je geboortehoroscoop. Geeft een overzicht van de huidige processen in je leven. Bij een persoonlijke horoscoop bespreking neem ik meestal ook altijd de transits mee, daardoor zie ik wat er speelt op het moment zelf en kan je ook een tijdstermijn van iets inschatten. Je kan een jaaranalyse maken van de transitaire planetaire standen.

Relatie horoscopie en of ouder/kind relatie; Door het berekenen van een gezamelijke horoscoop leer je de thema's kennen en de belangrijkste thema's van de relatie tussen partners, zakenpartners of moeder/vader en kind. Deze horoscopen kunnen alleen berekend worden nadat de individuele horoscoop is berekend. De kosten liggen daardoor hoger en kan in overleg worden vastgelegd. 

Afhankelijk of het gaat om een probleemstelling of dat er een algemene duiding aangevraagd wordt. De voorbereiding en uitwerking van deze combinatie horoscopen liggen hoger dan van een individuele horoscoop uitwerking. Ook de bespreking kan 2 a 3 uur in beslag nemen. 

Baby en kinder horoscopen; zie Kinderen en Astrologie.  

Praktische gegevens.

Wat heb je nodig voor de bespreking van een persoonlijke geboortehoroscoop. 

Ik heb allereerst een geboortedatum, plaats en je geboortetijd nodig. (op te vragen bij de burgerlijke stand van de gemeente waar je in bent geboren of in een trouwboekje van je ouders). Het is van belang een zo exact mogelijke tijd op te geven. Een paar minuten afwijking kan in de praktijk veel uitmaken. Eventueel kunnen we aan de hand van belangrijke gebeurtenissen je horoscoop corrigeren. Is dit het geval dan kun je vooraf met mij een telefonisch overleg hebben waarbij je deze gebeurtenissen op kan geven. 

 Het consult kan digitaal opgenomen worden. een astrologisch consult duurt gemiddeld 2 uur.  Omdat het veel informatie is en het consult vrij intensief kan zijn, is het fijn als je na het consult wat rust neemt om alles te laten bezinken. 

Voor meer info of een aanvraag van een persoonlijke geboortehoroscoop kijk op info en tarieven. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier.

Ook is  een skype consult aan te vragen als de afstand naar Arnhem te groot voor je is.