Praktijk Levensvisie   
 

Werkwijze

Ieder mens is uniek en heeft daardoor een andere invalshoek of aanpak nodig. In overleg kijken we samen waar de behoefte ligt om dieper op problematiek in te gaan en welke methode het beste bij je past. Bij zowel counseling als coaching gebruik ik naast het gesprek ook verschillende technieken zoals; 

  • Werken met tekenopdrachten:  Door middel van een tekenopdracht geef je jezelf toestemming om te uiten wat er van binnen speelt. Dat kan intuïtief tekenen zijn, of Mindfulnes tekenen. Samen bespreken we de symboliek die in de tekening verscholen zit. 
  • Zowel bij counseling als coaching kunnen we gebruik maken van tekentechnieken om je bijvoorbeeld inzicht in je processen aan te reiken of juist te focussen op wat er speelt diep binnenin je. Het boven laten komen van innerlijke processen en bewustwording kan door middel van Mindfulnes tekenen (er komen gedachten op maar we proberen de rust steeds terug te krijgen door steeds opnieuw te focussen. Of door Zentangels maken; waardoor je je energie juist leert bij je te houden door heel klein en gedetailleerd te werken. Maar ook het werken met kleuren om je diepste gevoelens uit te beelden. We kijken samen naar de manier die het beste bij je past. 

  • Werken met beeldkaarten:  Ik werk met diverse kaarten en heelbeelden. Een visuele intuïtieve manier van werken waarbij via associaties je tot diepe inzichten komt over wat er bij jouw speelt op dit moment. 

  • Biografisch schrijven; Het opschrijven van je levensverhaal is een zeer effectieve methode om de rode draad in je leven te ontdekken en te bespreken. Het is een intensieve werkmethode en zeer verhelderend. 

  • Werken met symboliek; door middel van een horoscoop kunnen we karakter, aanleg en opvallende thema's in je leven bespreken. Cyclische processen en allerlei fasen die in je leven spelen kunnen we belichten. Een goede methode om in korte tijd heel veel inzichten te verkrijgen in je huidige processen. Voor meer info over deze manier van werken kijk op astrologische consulten