Praktijk Levensvisie   
 

Opleiding en scholing 

CV en werkervaring.

Counselor en coach bij praktijk Levensvisie. Hier geef ik persoonlijke begeleidingstrajecten en consulten aan mensen die in hun leven vastgelopen zijn en inzicht en houvast nodig hebben in hun huidige situatie. 

Coördinator, Manager en begeleider bij De Mediaclub (2015-heden)

De Mediaclub is een maatschappelijk ondersteunend zorgbedrijf voor mensen met LVB, NAH en autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornissen. Hier kunnen mensen een zinvolle creatieve dagactiviteit doen zoals fotografie, film en video's maken en leren bewerken op professionele apparatuur, een website leren beheren en het leren opnemen van eigen gemaakte liedjes en muziek in onze opnamestudio. Voor meer info www.demediaclub.nl.

Office Manager en coördinator bij een Bosch & Suijkerbuijk Training Centrum en Hart van Velp B.V. een dagbesteding voor mensen met autisme, LVB en NAH. Organisatie congressen en leergangen op gebied autisme, LVB en aanverwante onderwerpen in Duitsland en Nederland.

Coördinator/verzuimmedewerker Rijnstad. Het registreren en adviseren bij ziekteverzuim via de wet Poortwacht. overleg met arbodienst, managers en medewerkers m.b.t. voortgang ziekteverzuim en re-integratie bij het bedrijf.

Praktijkassistente en audiometrie bij KNO artsen. praktijkassistente bij huisartsen praktijk Therapeuticum Aquamarijn te Arnhem.

Professioneel praktiserend Astrologe (vanaf 1985 tot heden) en secretaris bij het NGPA, voormalige Vereniging voor Astrologen in Nederland. (nu NVA).

Astrologie is een prachtige manier om in korte tijd veel inzichten te geven in iemands karakter en levensomstandigheden. Door te werken met de symboliek van planeten, de onderlinge aspecten en betekenissen daarvan, kun je je kijk op je leven vanuit een ander perspectief leren zien. 

Member of the new paradigm Astrology Cooperative https://newparadigmastrology.com 

Diverse uitzendbanen in verzorgingstehuizen en op secretarieel gebied. (vanaf mijn 16-20 jaar)

Mijn Opleidingen 

Havo en Opleiding praktijkassistente voor artsen N.I.P.A (1983) Tijdens stage kreeg ik baan aangeboden bij een  KNO specialist waar ik audiometrie verzorgde bij mensen met gehoorstoornis.

EHBO diploma

Opleiding tot Praktiserend Astrologe (1985) en werkzaam op secretariaat NGPA

Quantum Touch (2010) en Mindfulness (2011) (diploma) 

Klinische psychologie 1 en 2  NHA (2014-2015) (getuigenschrift)

Academisch Counselor en coach.(2015-2016) bij ACC (diploma)

Coaching bij autisme (ABC, BATC en VBNG erkende studie) (2017) CIVAS (diploma)

CBT (Cognitive Behavior Therapist) (2018-2019) online Udemy acedemie. 


Cursussen t.b.v. zelfontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Visualisatie en Chakraleer en de betekenis op lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Meditatie en geestelijk bewustzijn, Yoga en Tai Chi, Lightbodywork

DRU Sound cursus (2017)

Mindfulness tekenen (2016), Zentangle tekenen (2016)