Praktijk Levensvisie   
 

Opleiding en scholing 

CV en werkervaring.

Coördinator De Mediaclub (2015-heden) . De Mediaclub is een maatschappelijk ondersteunend zorgbedrijf voor mensen met LVB, NAH en autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornissen. (PDDNOS en ADHD) . Hier kunnen mensen een zinvolle dagactiviteit doen d.m.v. foto/film en video bewerking, webbeheer en eigen muziek/studio opnamen maken. zie voor meer info over de Mediaclub www.demediaclub.nl 

Counselor en coach bij praktijk Levensvisie. Hier geef ik persoonlijke begeleidingstrajecten en consulten aan mensen die in hun leven vastgelopen zijn en inzicht en houvast nodig hebben in hun huidige situatie. 

Office Manager bij een Bosch & Suijkerbuijk Training Centrum en Hart van Velp B.V. een dagbesteding voor mensen met autisme, LVB en NAH. Organisatie congressen en leergangen op gebied autisme, LVB en aanverwante onderwerpen in Duitsland en Nederland.

Coördinator/verzuimmedewerker Rijnstad. Het registreren en adviseren bij ziekteverzuim via de wet Poortwacht. overleg met arbodienst, managers en medewerkers mbt voortgang ziekteverzuim en reintegratie bij het bedrijf.

Praktijkassistente en audiometriste bij KNO artsen. praktijkassistente bij huisartsen praktijk Therapeuticum Aquamarijn te Arnhem.

Professioneel praktizerend Astrologe (vanaf 1985 tot heden) en secretaris bij het NGPA, voormalige Vereniging voor Astrologen in Nederland. (nu NVA).

Member of the new paradigm Astrology Cooperative 

https://newparadigmastrology.com 

Diverse uitzendbanen in verzorgingstehuizen en op secretarieel gebied. (vanaf mijn 18-20 jaar)

Mijn Opleidingen 

Havo en Opleiding praktijkassistente voor artsen N.I.P.A (1983) Tijdens stage kreeg ik baan aangeboden bij een  KNO specialist waar ik audiometrie verzorgde bij mensen met gehoorstoornis.

EHBO diploma

Opleiding tot Praktiserend Astrologe (1985) en werkzaam op secretariaat NGPA

Quantum Touch (2010) en Mindfulness (2011) (diploma) 

Klinische psychologie 1 en 2  NHA (2014-2015) (getuigenschrift)

Academisch Counselor en coach.(2015-2016) bij ACC (diploma)

Coaching bij autisme (ABC, BATC en VBNG erkende studie) (2017) CIVAS (diploma)

CBT (Cognitive Behavior Therapist) (2018 tot heden) online Udemy acedemie. 


Cursussen t.b.v. zelfontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Visualisatie en Chakraleer en de betekenis op lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Meditatie en geestelijk bewustzijn, Yoga en Tai Chi, Lightbodywork

DRU Sound cursus (2017)

Mindfulness tekenen (2016), zentangle tekenen (2016)