Praktijk Levensvisie   
 

Info en Tarieven

 

Astrologische counseling consult : aan de hand van de tekens van de dierenriem gebruik ik de horoscoop als leidraad om dieper in het eigen bewustzijn te komen.  Voor counseling zijn meerdere sessies nodig.  Kosten; 85,00 euro 1e gesprek incl. horoscoop tekening. (1,5 uur bespreking). Daarna 65,00 euro per sessie van 1 uur

Astrologisch consult ; bespreking persoonlijke geboorte horoscoop en karakteranalyse: 145,00 euro  (2 tot 2,5 uur)

Solaar bespreking; Jaarlijkse bespreking van de terugkeer van de zon op geboorte zon in je persoonlijke horoscoop. Altijd rond de verjaardag. Bespreking van de belangrijkste jaarthema's en advisering. 95,- euro (1,5 uur)

Transits/jaarprognose: Bespreking van actuele planeetstanden in je horoscoop voor 1 jaar vooruit. advisering van deze processen. 125,00 euro 

Uitgewerkte horoscopen en adviezen op schrift kosten; 45,- euro extra.

Baby en kinder horoscopen op schrift (pdf bestand) 125,00 euro   

Baby en kinderhoroscoop verkorte versie algemeen zon, maan en Ascendant. 95,00 euro

Baby en of kinderhoroscoop op consult gesprek met ouders; belangrijkste thema's en karakteranalyse en ouderadviezen. hierbij combineer ik de moeder en vader waar ze in de horoscoop van het kindje vallen. 175,00 euro (2 uur) 

Uitwerking bovenstaande op schrift in combinatie met een van de ouders ; 195,00 euro

Voor meer info of het maken van een afspraak kun je bellen of mailen naar;   06-33803426 

home@levensvisie.info 

Voor de aanvraag van een horoscoop vult u onderstaande gegevens in. Ik neem contact met u op voor het maken van een afspraak of om vragen te beantwoorden.  


1084