Praktijk Levensvisie   
 

Tarieven counseling en coaching consulten

Counseling & coaching: 

Een counseling consult kost; 65,00 euro en kan meerdere sessies in beslag nemen. Het intake gesprek vooraf en hulpvraag verduidelijking kost 35,00 euro.

BTW en consultatie:Voor bedrijven en particuliere consulten wordt voor deze vorm van advisering over het bedrag 21% BTW gerekend.

Counseling & Coaching Praktijk levensvisie is onderdeel van Maatschappelijk ondersteunend zorgbedrijf ; Green Valley Media. 

Green Valley Media (en de Mediaclub) is een door regio centraal Gelderland gecontracteerd zorgbedrijf. Dat wil zeggen dat per 1 jan. 2017 voor mensen die vallen onder de WMO de individuele begeleiding/ambulante zorg, consultatie en of dagactiviteiten aangevraagd kan worden. Deze aanvraag verloopt via de wijkteams van de eigen gemeente. 

De Mediaclub heeft specialisatie in verzorgen van dagbesteding en activiteiten. Wij werken o.a. met mensen met LVB ,autisme, psychische stoornissen. Ook bij de Mediaclub kan met gebruik maken van een counseling consult.

Afspraak maken :

Hieronder kun je alvast persoonlijke gegevens invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Je mag ook bellen naar : 06-33803426